AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesi emmek

Kahve falında kadın memesi emmek

Kahve falında kadın memesi emmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, dilediği gibi harcama yapacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesi emmek gördüyseniz:

  • Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek çaresiz ve yalnız kalacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının memesini emmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi emmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hayırla yad etmeye inanılır.

Kahve falında kadının memesini emmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kadın memesini emmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek memesi emmek gözyaşı dökeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne memesi emmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir