AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının memesini emmek

Kahve falında başkasının memesini emmek

Kahve falında başkasının memesini emmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kırılacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının memesini emmek gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek sonunda maddi zarara gireceğine, zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında köpek memesi emmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Kahve falında karısının memesini emmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin memesini emmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin memesini emmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çalıştığı yerde amir olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının memesini emmek iyiliklerden yüz çevirmeye, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında memeden emmek endişelerinin son bulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir