AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesini emmek

Kahve falında memesini emmek

Kahve falında memesini emmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memesini emmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Kahve falında kulak memesi emmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının memesini emmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının memesini emmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin memesini emmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında kadın memesini emmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında memesini emmek neşesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir