AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının memesini emmek

Kahve falında karısının memesini emmek

Kahve falında karısının memesini emmek maddi güç elde edeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, arzularına kavuşacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısının memesini emmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında karısının memesini emmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulur.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın memesini emmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında kulak memesi emmek istediği gibi alışverişe gideceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalet eder.

Kahve falında anne memesi emmek bunalımlı günler geçirileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında bayan memesi emmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızın memesini emmek kimse ile tartışmayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir