AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin memesini emmek

Kahve falında annenin memesini emmek

Kahve falında annenin memesini emmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Kahve falında annenin memesini emmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kontrolü ele almanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında annesinin memesini emmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin memesini emmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne memesi emmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında kulak memesi emmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının memesini emmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memesini emmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya delalettir.

Kahve falında erkek memesi emmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir