AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne memesi emmek

Kahve falında anne memesi emmek

Kahve falında anne memesi emmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne memesi emmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında anne memesi emmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında annesinin memesini emmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin memesini emmek yeni bir ilişki yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin memesini emmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi memesinden süt emmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına inanılır.

Kahve falında başkasının memesini emmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi memeni emmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir