AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin memesini emmek

Kahve falında birinin memesini emmek

Kahve falında birinin memesini emmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, huzurunun yerinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin memesini emmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kızın memesini emmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini emmek gururlandıracak işler yapacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında memesini emmek tövbelerin kabul olacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında memeden emmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kadının memesini emmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin memesini emmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının memesini emmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesini emmek büyük bir ortaklığa girileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir