AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocayı öpmek

Kahve falında eski kocayı öpmek

Kahve falında eski kocayı öpmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kocayı öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Kahve falında eski kocayı öpmek sonunda maddi zarara gireceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski kocasını öpmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek büyük emekler vereceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocanı öpmek hayırlı bir karar verileceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işarettir.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında kocası öpmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir