AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kocasını öpmek

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Kahve falında ölen kocasını öpmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını öpmek uzun yıllar yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında kocası öpmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kocasının elini öpmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinden belirsizlik olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir