AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldıgın kocanı görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasından ayrıldığını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı kocasını görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hayattan yana keyif bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın kocayı görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasından ayrılmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kocasıyla ayrılmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir