AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocasını öpmek

Kahve falında eski kocasını öpmek

Kahve falında eski kocasını öpmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Hoş sohbetlerin olabileceği ortamlara misafirliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında eski kocasını öpmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kapanan kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında eski kocayı öpmek el açmayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kocasının elini öpmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında kocası öpmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, durumun değişmesine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın elini öpmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kocasını öpmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir