AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın ayağını öpmek

Kahve falında kocanın ayağını öpmek

Kahve falında kocanın ayağını öpmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, zor durumların biteceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet eder.

Kahve falında koca ayak görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kocasını öpmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, tamamlanmadan kalacağına delalettir.

Kahve falında eski kocayı öpmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kocasını öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eski kocasını öpmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanı öpmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında kocasının elini öpmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir