AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası öpmek

Kahve falında kocası öpmek

Kahve falında kocası öpmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, refaha erişileceğine delalet eder.

Kahve falında kocası öpmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında kocanı öpmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocası öpmek daha fazla para kazanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kocasını öpmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kocasını öpmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın elini öpmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, işiyle nam salacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir