AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını dudaktan öpmek

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, ana baba dualarının alınacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Yardıma açık olmanız durumunda şanslı bağlantılar kurma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine işarettir.

Kahve falında kocasıyla dudaktan öpüşmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini dudağından öpmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, vaaz ve nasihate rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının dudağından öpmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir