AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanı öpmek

Kahve falında kocanı öpmek

Kahve falında kocanı öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, şansının hep açık olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanı öpmek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Kahve falında kocası öpmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını öpmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kocanı öpmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, solan yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında eski kocayı öpmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının elini öpmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek maddi gücünün eksileceğine, patron koltuğuna geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek dertlerinin artacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir