AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kocasını öpmek

Kahve falında ölen kocasını öpmek

Kahve falında ölen kocasını öpmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kocasını öpmek gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kocasını öpmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının elini öpmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocayı öpmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında kocası öpmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın elini öpmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir