AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının elini öpmek

Kahve falında kocasının elini öpmek

Kahve falında kocasının elini öpmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, bir bebek sahibi olunacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında kocasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında kocanın elini öpmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulur.

Kahve falında kocasının elini öpmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocasını öpmek her anlamda feraha kavuşacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocası öpmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanı öpmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir