AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın elini öpmek

Kahve falında kocanın elini öpmek

Kahve falında kocanın elini öpmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Kahve falında kocasının elini öpmek paslı bir çiviye basabileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kocanın elini öpmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını öpmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ölen kocasını öpmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanı öpmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında eski kocayı öpmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir