AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının elini tutmak

Kahve falında kocasının elini tutmak

Kahve falında kocasının elini tutmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, mutluluğu yakalayacağına, işlerini düzene sokacağına, onlara değer vereceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında kocasının elini tutmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında kocasının elini tutmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın elini tutmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, tartışmalı durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının elini öpmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının elinde para görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işarettir.

Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında kocayla el ele tutuşmak hayırlı evlat sahibi olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir