AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın elini tutmak

Kahve falında kocanın elini tutmak

Kahve falında kocanın elini tutmak yanlış işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalettir.

Kahve falında kocanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Kahve falında kocasının elini tutmak işlerin kara geçeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işlerinin toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın elini tutmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayla el ele tutuşmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının elinde para görmek toplum içindeki değerinin artacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın elini öpmek aydınlanacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının elini öpmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir