AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynananın elini öpmek

Kahve falında kaynananın elini öpmek

Kahve falında kaynananın elini öpmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynananın elini öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım ettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kahve falında kaynana elini öpmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında kaynana eli öpmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek işlerinin azalacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana el öpmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına alamet eder.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında kaynananın elini öpmek işlerinin çoğalacağına, ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kaynana öpmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir