AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek içsel güvensizliklerinize, alim ve bilge insan olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza veya işinize karışan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında kaynana eli öpmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kaynana elini öpmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kaynananın elini öpmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynana el öpmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanasını öpmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir