AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana el öpmek

Kahve falında kaynana el öpmek

Kahve falında kaynana el öpmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana el öpmek gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynananın elini öpmek bolluk ve bereket yakalayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında kaynana eli öpmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana elini öpmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kaynana el öpmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana öpmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir