AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanasının elini öpmek

Kahve falında kaynanasının elini öpmek

Kahve falında kaynanasının elini öpmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Kahve falında kaynana el öpmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, çıkış yolları bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynananın elini öpmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, her zaman çok üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana eli öpmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kaynana elini öpmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek onlar tarafından çok sevileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanayı öpmek kazancın her daim artacağına, insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir