AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana elini öpmek

Kahve falında kaynana elini öpmek

Kahve falında kaynana elini öpmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi abartmanız çevrenizin sizi yadırgamasına neden olabilir.

Kahve falında kaynana elini öpmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kötüyse düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kaynana eli öpmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında kaynana el öpmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kaynananın elini öpmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanasını öpmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir