AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana eli öpmek

Kahve falında kaynana eli öpmek

Kahve falında kaynana eli öpmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana eli öpmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeyin.

Kahve falında kaynana elini öpmek büyük sorunlar yaşanacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynananın elini öpmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana eli öpmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, eğleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek istediği makama geleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana el öpmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanasını öpmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir