AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kapı kapatmak

Kahve falında eski kapı kapatmak

Kahve falında eski kapı kapatmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, elinin bolluk göreceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında eski kapı kapatmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Kahve falında eski kapı kapatmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda kapısını kapatmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kabenin kapısını görmek arabuluculuk yapılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ev kapısını kapatamamak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kabe kapısını açmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet eder.

Kahve falında balkon kapısı kapatmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık kapı kapatmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kapatamamak ticaretinin gelişeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir