AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon kapısı kapatmak

Kahve falında balkon kapısı kapatmak

Kahve falında balkon kapısı kapatmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, başka alanlara yöneleceğine, huzuru yakalayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, helal ekmek yiyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında balkon kapısı kapatmak gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Kahve falında balkon kapısı kapatmak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında balkon kapısını kapatmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısını açık görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında balkon kapısı görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında balkon kapısını açmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rakiplerinin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kapatamamak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir