AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe kapısını açmak

Kahve falında kabe kapısını açmak

Kahve falında kabe kapısını açmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, manevi mutluluğu tadacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabe kapısını açmak gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kabenin kapısını açmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kabe kapısını açmak işlerin kara geçeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına delalettir.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kapatıp açmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında başını kapatıp açmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabri açmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapi kilidi açmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir