AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda kapısını kapatmak

Kahve falında oda kapısını kapatmak

Kahve falında oda kapısını kapatmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, geleceğine bakacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında oda kapısını kapatmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Kahve falında oda kapısını kapatmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında odaya kapatmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında odaya kapatılmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir odaya kapatılmak aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında oda kapısı açmak şeytanın aklına uyacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Kahve falında odanın kapısını açmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iki kapılı oda görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir