AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kapatamamak

Kahve falında kapı kapatamamak

Kahve falında kapı kapatamamak böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, ticaretinin açılacağına, koyu sohbetler edeceğine, işinden uzaklaşacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kapı kapatamamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı kapatamadığını görmek olaylı günler geçireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatmaya çalışmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında açık kapıyı kapatmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında eski kapı kapatmak fikirlerinin can bulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işarettir.

Kahve falında kabe kapısını açmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin kapısını açmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir