AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin kapısını görmek

Kahve falında kabenin kapısını görmek

Kahve falında kabenin kapısını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin kapısını gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak asla harama bulaşmayacağına, haneye bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kapatamamak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kapatmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı kapatmak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıları kapatmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oda kapısını kapatmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, geçim derdine gireceğine delalettir.

Kahve falında açık kapı kapatmak isteklerin yerine geleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir