AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kapı kapatmak

Kahve falında açık kapı kapatmak

Kahve falında açık kapı kapatmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında açık kapı kapatmak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Kahve falında açık kapı kapatmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında açık kapıyı kapatmak biraz dinleneceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık pencere kapatmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında açık pencereleri kapatmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yardımcı olmayacağına inanılır.

Kahve falında kabri açık görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında açık sokak kapısı görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında açık demir kapı görmek kafasını toparlayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir