AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev kapısını kapatamamak

Kahve falında ev kapısını kapatamamak

Kahve falında ev kapısını kapatamamak bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çirkin amellere, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında ev kapısını kapatamamak gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında ev kapısını kapatamamak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında oda kapısını kapatmak hasretliklerin bir araya geleceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatmaya çalışmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kapattığını görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında açık kapı kapatmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık kapıyı kapatmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı kapatmamak çok zor günler geçireceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak böyle işlere kalkışacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir