AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek sevilen bir dostun geleceğine, şansının ve bahtının döneceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında parmak kesilmesi kan gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak kesilmesi görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında parmağımın kesildiğini görmek huzurlu bir insan olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işarettir.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek hayırlı günlerin geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında yüzük parmağının kesildiğini görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmakların kesilmesini görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir