AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Anı yaşamalısınız.

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istemeyerek saç kestirmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalettir.

Kahve falında istemeden saç kestirmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalettir.

Kahve falında saçı kesildiğini görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, rızkın ve kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek bereket ve zenginlik bulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine delalettir.

Kahve falında saçının kesildiğini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir