AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir.

Kahve falında parmağın kesilmesini görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağın kesildiğini görmek bol rızık elde edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında parmak kesilmesi kan görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında parmakların kesildiğini görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına delalet eder.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, iyi hissedileceğine işaret eder.

Kahve falında parmakların kesilmesini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir