AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kesildiğini görmek

Kahve falında at kesildiğini görmek

Kahve falında at kesildiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında at kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında atın kesildiğini görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret eder.

Kahve falında at kesildiğini görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz at kesildiğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at kesilmesi görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atların kesildiğini görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına yorulur.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, zararını tamamen kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at kesip yemek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir