AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde patronu görmek

Kahve falında işyerinde patronu görmek

Kahve falında işyerinde patronu görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, lüks içinde olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde patronu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Kahve falında iş patronunu görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yollarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak gücünün azalacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski iş patronunu görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında işyerinde patronu görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, tekin olmayan işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronu çalışırken görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, ilerleyemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronumu görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir