AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, doğru yatırımlar yapacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinden teklif almak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında eski iş patronunu görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş teklifi görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak işlerin düzgün gideceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir iş teklifi almak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir