AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında patronu çalışırken görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına işarettir.

Kahve falında işyerinde patronu görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işaret eder.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında iş patronunu görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine işaret eder.

Kahve falında eski iş patronunu görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, işlerindeki karın artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir