AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş patronunu görmek

Kahve falında iş patronunu görmek

Kahve falında iş patronunu görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, dayanışma içinde kalacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında iş patronunu gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında iş patronunu görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde patronu görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski iş patronunu görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında patronunun elini öpmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında patronu evde görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir