AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek

Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek

Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, bolluğa kavuşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kucaklaşacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında eski hoşlandığın kızı gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, içinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızı başkasıyla görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızı başkasıyla görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kızı görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kızı görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir