AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kızı görmek

Kahve falında hoşlandığın kızı görmek

Kahve falında hoşlandığın kızı görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızı gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığı kızı görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kızı başkasıyla görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı kızla evlenmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığım kızı görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir