AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kızı başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığı kızı başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığı kızı başkasıyla görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, pişman olacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığı kızı başkasıyla gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığı kızla evlenmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı kızı başkasıyla görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığım kızı görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir