AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek

Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek

Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissetmek veya güçlendirmek için yeni yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek güzel haberlerin alınacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, dileklerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir