AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, bazı operasyonlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir