AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kazancın çoğalacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle konuşmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı erkekle konuşmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın biriyle konuşmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın erkekle konuşmak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle konuşmak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir