AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kızı başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığın kızı başkasıyla görmek

Kahve falında hoşlandığın kızı başkasıyla görmek hasta ise bakacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kızı başkasıyla gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Kahve falında hoşlandığın kızı başkasıyla görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kızı görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığım kızı görmek sürekli yerinde sayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir