AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kızı görmek

Kahve falında hoşlandığı kızı görmek

Kahve falında hoşlandığı kızı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin hayatının değişeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kızı gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı kızı görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir